Bli kvitt nakkesmertene på 1-2-3 med nakkeputen for smertelindring

Gir umiddelbar avslapning

Strekk ut, slapp av og lindre nakkesmerter i nakken på bare minutter ved bruk av denne enkle og effektive nakkeputen. Nakkeputen i skum tilbyr den mest praktiske, kostnadseffektive løsningen for avslappning av din stive nakke samtidig som den gjenoppretter den riktige posisjonen i nakken. Bare ligg på tvers av den nakkeputen for det ultimate nivået av skånsom strekking fra skuldrene til øvre del av nakken, beste av alt: du kan gjøre det hjemme! 

Enkel å bruke, hvor som helst, når som helst

Uansett hvor du er, kan du ta med deg den lette nakkeputen. Enten du vil bruke denne nakkeputen på treningsstudioet, hjemme, på kontoret, mens du slapper av på sofaen eller på reise, er nakkeputen enkel å pakke sammen og ta med deg. Brukes daglig med letthet, ganske enkelt ved å legge hodet/nakken over nakkeputen for umiddelbar, effektiv og langvarig lindring av nakkesmerter.

Enkel lindring av nakkesmerter

Det tar kun 10 minutter hver dag for å oppnå den ultimate effekten for avlastning i nakken. Ikke bare vil du føle den umiddelbare lindringen samt trykket løftet av skuldrene, men denne nakkeputen hjelper også med å gjenopprette riktig nakkestilling over tid. Bli kvitt spennings- og stressrelaterte problemer, inkludert spenningshodepine, migrene, kontornakke, knuter, såre, stive muskler og andre nakkesmerter.

Laget av høykvalitets skummateriale

Den nakkeputen er laget av høy kvalitet, lett skummateriale. Nakkeputen er skånsom og trygg å bruke, pluss at den er enkel å tørke av, rengjøre og bruke igjen. Nakkeputen har 6 massasjenoter, noe som gir en beroligende massasje følelse mens du strekker ut nakken din. Når det kommer til bruk av denne nakkeputen, trenger du ikke bekymre deg for at nakkeputen blir deformert over tid og etter bruk. Materialet er slitesterkt og langvarig, perfekt for daglig bruk.

 

 

Tips og triks: Bruk av nakkeputen for stiv nakke

Nakkeputen er enkel å bruke og forstå, men det er noen tips og triks å følge for å få det meste ut av denne nakkeputen.

START SAKTE OG FORSIKTIG

Start sakte og forsiktig når du skal starte å bruke nakkeputen for å unngå ekstra smerte eller nakke belastning. Nakkeputen vil ta tid, så start sakte og bygg en skikkelig rutine for de beste resultatene.

FINN DET SOM FUNGERER BEST FOR DEG

Nakkeputen kan brukes på forskjellige måter. Finn forskjellige plasseringer og brukstider for å finne det som fungerer best for deg og dine spesifikke nakke- eller skuldersmerter. Du kan bruke nakkeputen til både vertikale og horisontale strekk. Vertikal strekking vil bidra til å gjenopprette riktige kurver. Den horisontale strekningen vil bidra til å dekomprimere ryggvirvlene.

BRUK NAKKEPUTEN KONSISTENT FOR DE BESTE RESULTATENE

For å finne riktige og varige resultater, må nakkeputen brukes konsekvent over tid. Legg til øvelsene til din daglige rutine. Tar deg bare 10 minutter hver dag.

Smertelindring uten å forlate hjemmet

Smertelindring og avslapping mens du er hjemme. Denne nakkeputen kan være din “hjemme kiropraktor”, og gir milde strekk og smertelindring for muskelspenninger og smerter i nakke og skulder. Bruk nakkeputen enkelt omtrent hvor som helst på gulvet, sengen eller på en yogamatte. Hvis du ønsker å bruke puten mens du sitter oppreist, kan du også støtte båren mot ryggen på en stol eller sofa.

Hva er TMJ (kjeveleddsdysfunksjon) og kan nakkeputen hjelpe?

Å FORSTÅ FORHOLDET MELLOM TMJ (kjeveleddsdysfunksjon) OG NAKKESMERTER

Hvis du har kroniske nakkesmerter, er det veldig mulig at du kan ha TMJ (kjeveleddsdysfunksjon), så hva er egentlig denne tilstanden? TMJ syndrom betyr i utgangspunktet, dysfunksjon i bevegelsen av kjeveleddet og muskler i området, noe som fører til smerte og ubehag. 

Noen symptomer på TMJ inkluderer:

 • Kjevesmerter
 • Vanskeligheter med å tygge
 • Klikking i kjeven
 • Kjevelåsing

Nakke- og kjeve strukturene er koblet sammen, så det er sannsynlig at TMJ-smerter, selv om de er lokalisert i kjeven, vil forårsake nakkesmerter. Faktisk spores nakkeplager flere ganger tilbake til TMJ-syndrom. Hvis TMJ forårsaker nakkesmerter, vil du oppleve muskelkramper, stivhet, redusert fleksibilitet og bevegelse, og nakke spasmer. 

BRUK AV NAKKEPUTEN FOR BEHANDLING AV TMJ (kjeveleddsdysfunksjon) 

TMJ (kjeveleddsdysfunksjon) vil føre til at nakken din stivner og spenner seg, noe som resulterer i begrenset bevegelse og fleksibilitet. Du kan gjenskape bevegelsen ved å bruke enheter og verktøy for kroppsholdning og strekking av nakken, for eksempel denne nakkeputen, som reduserer smerter. Skvis bruken av nakkeputen inn i din daglige rutine, bruk den i omtrent ti minutter om dagen for å gjenskape litt fleksibilitet og bevegelighet tilbake i nakken.

Ofte stilte spørsmål om denne nakke- og nakkeputen

 • Hvilke forhold/skader hjelper denne puten mot? Bruk den nakkeputen for nakke- og skuldersmerter, muskelknuter, sårhet og stivhet, kyfose, TMJ-smerter, hodepine og migrenelindring, kontor nakke og mer.
 • Hvordan fungerer nakkeputen? Gir en skånsom, men effektiv strekk i nakken for å forbedre holdningen, lindre spenninger og redusere ømme og stive muskler i nakke og skuldre.
 • Kan denne nakkeputen hjelpe mot hodepine? Ved å lindre spenninger i nakken og ryggraden, kan denne puten hjelpe å lindre hodepine og migrene.
 • Hvem kan bruke nakkeputen? Alle som sliter med smerter fra stramme og stive muskler i nakken eller skuldrene kan dra nytte av dette produktet,menn og kvinner som er aktive, jobber hjemmefra, eller de som har en kontorjobb som innebærer at man sitter mye stille foran en pc-skjerm på en kontorpult.
 • Hva gjør du med en nakkeputen? Strekk ut nakken ved å ligge over denne “nakkestrekkeren”.
 • Hvordan bruker jeg den? Hvil i liggende stilling, plasser nakkeputen bak i nakken nær skuldrene, bøy føttene og plasser hendene foran hodet. La hodet henge bak nakkeputen, ca. 1 cm fra overflaten under deg.
 • Hvor kan jeg bruke den? Bruk nakkeputen, på gulvet eller mot en seng, sofa eller stol.
 • Hva er det lagd av? Nakkeputen er laget av mykt, støpt polyuretanskum. Alle komponentene er lateksfrie.
 • Kan jeg sove på nakkeputen? Nei, for effektiv bruk bør denne nakkeputen kun brukes i maksimalt 10 minutter av gangen daglig.
 • Vaskeanvisning: Tørk av med en fuktig klut og mild såpe. Bruk en desinfiserende serviett for å hindre bakterier og lukt.

Er du plaget med nakkesmerter og hodepine? Da anbefaler vi at du tester ut nakkeputen vi tilbyr i vår nettbutikk. Det er allerede mange som har benyttet seg av nakkeputen og er svært fornøyd med resultatet, kun etter kort tid.

Livsstil og hjem